St. Patrick's weekend

St. Patrick's weekend 17, 18 en 19 maart.

De nationale feestdag van Ierland is St. Patrick's Day. Op 17 maart wordt ieder jaar het leven van Sint-Patricius herdacht. Je kan natuurlijk een reisje naar Ierland boeken op 17 maart. Of.....je gaat naar Iers Restaurant en Pub de Turfsteker in Westerbork. En wij houden het niet bij één feestdag, maar het hele weekend is het feest. Kijk voor meer info ook op deze link: St. Patrick’s Day komt naar Nederland (whiskymonkeys.com)

 St. Patrick's weekend

Vrijdag 17 maart – Vinyl DJ - Pub vanaf 19:00 uur

Niets kan de charme van de echte vinylplaten vervangen. Onze Vinyl DJ draait alleen ouderwets met elpees en singles met daarop de lekkerste retro hits. Snuffel zelf in de platenbak en vraag een verzoekplaatje aan. Met een mix van fijne platen uit de 60’s, 70’s, 80’s en het eerste deel van de negentiger jaren zit er voor elk wat wils tussen, Veel, disco, funk, soul en retropop.

 St. Patrick's weekend

Zaterdag 18 maart –Ierse muziek tijdens diner - vanaf 19:00 uur

Weer terug van geweest…en speciaal voor het St Patricks weekend diner met live traditionele Ierse muziek. Geniet van een fantastisch diner in combinatie met een avondvullend programma vol showspektakel en gezelligheid. Dans en zing deze mooie avond tegemoet en reserveer deze culinaire en muzikale beleving via de website of bel ons via 0593-331111.

 St. Patrick's weekend

Zondag 19 maart – St. Patrick festival - van 14:00 uur tot 18:00 uur

We sluiten het St. Patricks weekend af met een heus “St. Patricks Festival”. Geniet van zang, dans, theater en natuurlijk lekker eten en drinken! Op het festivalterrein hebben we speciaal bieren (uiteraard Guinness maar ook de Bedford Bus van Maallust is aanwezig ) evenals een deskundige proeverij van Ierse whisky’s. Daarnaast verzorgen we ook de innerlijke mens met een grote variatie aan food en lekkernijen. Geniet samen met vrienden en familie van een echte festival sfeer. Entree is gratis.

Drive thruReserveer je tafel