X-mas Pub met DJ

X-mas Pub met DJ

Kom en vier eerste kerstdag in stijl met ons tijdens onze X-Mas Pub met DJ in de gezellige Ierse pub in Westerbork! Op maandag 25 december, van 22:00 uur tot 02:00 uur, nodigen wij jou uit om samen met vrienden en geliefden te genieten van een geweldige avond vol dans en feest.

De Ierse pub staat bekend om zijn warme en gastvrije sfeer, en op deze speciale avond zal het niet anders zijn. Zodra je de drempel overstapt, word je omringd door de gezelligheid en de feestelijke kerstsfeer. De pub is prachtig versierd met kerstlichtjes en feestelijke decoraties, waardoor je meteen in de juiste stemming komt.

De avond zal worden gevuld met de beste beats en muziek, verzorgd door onze getalenteerde DJ. Of je nu van pop, R&B, house of dance houdt, er zal voor ieder wat wils zijn. Het dansvloer is jouw oase om je te laten gaan en je dansmoves te laten zien. Laat de kerststress even helemaal los en geniet van de muziek, het gezelschap en de feestelijke sfeer.

Naast het dansen, is er ook de mogelijkheid om gezellig te kletsen met vrienden aan de bar of te genieten van een heerlijk drankje. De pub beschikt over een breed scala aan drankjes, van traditionele Ierse bieren tot creatieve cocktails. Verwen jezelf met je favoriete drankje en proost op een fantastische kerstavond!

Dus trek je mooiste kerstoutfit aan, breng je vrienden mee en maak van eerste kerstdag een onvergetelijke avond vol dans, feest en plezier. De Ierse pub in Westerbork staat klaar om je hartelijk te ontvangen en je de beste kerstviering ooit te bezorgen.

Mis deze X-Mas Pub met DJ op maandag 25 december, van 22:00 uur tot 02:00 uur, niet. Zorg ervoor dat je erbij bent en deel deze geweldige avond met ons. Samen maken we er een kerstfeest van om nooit te vergeten!

Drive thruReserveer je tafel