Bingo Drenthe | De gekke bingo show bij de Turfsteker

Bingo Drenthe | De gekke bingo show bij de Turfsteker
Bingo Drenthe

Gekke bingo show

It's Crazy Bingo time! Voor een leuke bingo in Drenthe biedt deze gekke bingo een vermakelijke knotsgekke avond. Onder leiding van onze verklede quizmaster spelen jullie bingo. Maar... het is natuurlijk niet zomaar een bingo. We gaan namelijk niet alleen maar cijfertjes afstrepen, we gaan muziek luisteren, opdrachten uitvoeren en nog veel meer opdrachten en spellen. Kunnen jullie er achter komen welk getal er mag worden afgestreept? Wie weet heb jij als eerste bingo en ga je naar huis met fantastische prijzen! -Bingo Drenthe

Wat kan je verwachten van deze gekke bingo? De quizmaster praat deze gezellige avond aan elkaar. Hij zal de quizvragen, muziekrondes en de andere gekke en leuke activiteiten op een enthousiaste manier met humor presenteren. Aanvankelijk van de bingo krijgen jullie de bingokaart, vervolgens gaan we van start. Jullie gaan door middel van verborgen cijfers in de muziek en verhalen proberen erachter te komen welke getallen er van de kaart afgestreept mogen worden. Maar dat is natuurlijk niet alles, er komen ook leuke quizrondes en gekke opdrachtenrondes. Dit allemaal samen maakt de bingo avond een zeer gezellige activiteit voor op feestjes en bijeenkomsten. De bingo duurt ongeveer 1,5 -2 uur, genoeg tijd om je te vermaken.

In het formulier hieronder kun je vrijblijvend een offerte aanvragen voor onze gekke bingo avond. In overleg is het mogelijk om voor grotere groepen gezellige live muziek er bij te boeken! Onze eigen rasartiest zal de muziekrondes dan verzorgen.

Vanaf 15 deelnemers, prijs per persoon € 17,95, vanaf 26 personen € 14,10, vanaf 51 personen op maat. Ongeveer 1,5 uur.

Gekke bingo show

Vul het boekingsformulier in. Je ontvangt dan van ons binnen enkele dagen een bevestiging van de boeking per mail.

Meer weten?

Wil je meer weten? Of heb je nog een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Drive thruReserveer je tafel