Coronaproof vergaderen bij De Turfsteker

Coronaproof vergaderen bij De Turfsteker

In tijden van corona kan het een grote uitdaging zijn om coronaproof te vergaderen. Vaak zijn er in kantoorpanden vergaderruimtes aanwezig waarin het lastig is de afstand te houden of waar slechte ventilatie aanwezig is. Uitwijken naar een externe locatie kan in dat geval een goede optie zijn. Restaurant de Turfsteker, gevestigd in Westerbork, is door de ruime opzet van de vergaderzalen bij uitstek geschikt om coronaproof te vergaderen op een externe locatie. Coronaproof vergaderen? Lees hieronder meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze coronaproof vergaderzalen

Bij restaurant de Turfsteker beschikken wij over drie vergaderzalen die coronaproof ingericht worden om u en uw gezelschap te voorzien van een veilige vergaderomgeving. De capaciteit van onze zalen stemmen wij af op de op dat moment geldende corona richtlijnen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor coronaproof vergaderen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Coronaproof vergaderen bij De Turfsteker

Welke maatregelen treffen wij?

Bij Restaurant de Turfsteker houden wij rekening met alle geldende maatregelen om een veilige vergaderomgeving te realiseren. Zo is er in onze zalen ontsmettingsmiddel aanwezig, zorgen wij ervoor dat genodigden voldoende afstand tot elkaar kunnen houden, ventileren wij de vergaderruimtes extra, wordt er een gezondheidscheck uitgevoerd bij aankomst van de genodigden en houden wij een administratie van de gasten bij.

Omdat de coronamaatregelen regelmatig veranderen, houden wij de wijzigingen hierin goed in de gaten. Mochten er vanuit de overheid extra maatregelen genomen worden, of mochten er maatregelen versoepeld worden waardoor meer ruimte ontstaat, dan zullen wij ons hierop aanpassen. Mocht u zelf op het gebied van gewenste extra maatregelen wensen hebben, dan gaan wij graag met u in overleg om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor het coronaproof houden van uw vergadering bij Restaurant de Turfsteker? Of wilt u meer weten over de maatregelen die wij nemen om dit te realiseren? Laat hieronder uw gegevens achter. Wij zullen u zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend voorzien van meer informatie.

Drive thruReserveer je tafel