Reserveer je tafel

Feestlocatie: feesten en partijen bij Zalencentrum Meursinge

Feestlocatie: feesten en partijen bij Zalencentrum Meursinge
100%
min
100%
Feestlocatie: feesten en partijen bij Zalencentrum Meursinge

Feestlocatie voor al uw feesten en partijen

Als u trouwt, uw verjaardag viert of uw jubileum viert wilt u maar één ding: onbekommerd mee feestvieren. Wij gaan er voor zorgen dat uw feest ook uw feest blijft. Wij spreken voorafgaand aan uw feest altijd uw wensen met u door. Zo hoeft u tijdens het feest nog maar twee dingen te doen: achterover leunen en genieten van uw eigen feest! Dat is wat wij belangrijk vinden. Wanneer u gebruik maakt van onze feestlocatie nemen wij u graag het regelwerk uit handen. Dat lijkt ons wel zo prettig voor u.

Feestlocatie voor uw Bedrijfsfeest

Een spetterend feest met catering en muzikaal vermaak: groot of klein, bij Zalencentrum Meursinge moet u zijn! Wij hebben jarenlange ervaring met het faciliteren van bedrijfsfeesten. Ons doel is om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Wij ontzorgen u graag door het regelwerk voor u uit handen te nemen. Onze feestlocatie heeft alles om uw personeel een mooi feest te bezorgen. En natuurlijk bezorgen we u ook graag een mooi feest, want dat vinden we net zo belangrijk. Van eten tot muzikale invulling, al uw wensen zullen wij proberen in te willigen. En wanneer u denkt 'dat doen ze vast niet' of 'dat wordt ze vast te gek', nou: dat is eigenlijk nog nooit voorgekomen. Wij hebben in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd waardoor we tegemoet kunnen komen aan vrijwel al uw wensen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijfsfeest bij Zalencentrum Meursinge? We spreken het graag eens met u door.

feestlocatie

"Bij Zalencentrum Meursinge in Westerbork doen wij er alles aan om u een onvergetelijk feest te bezorgen. U zult bij ons niet snel nee horen, want wij doen er alles aan om uw wensen tegemoet te komen."

Feestlocatie voor uw jubileum

Bij Zalencentrum Meursinge viert u een onvergetelijk jubileum. Groot of juist intiem, u geeft maar aan hoe u het hebben wilt en wij gaan dit voor u in orde maken. Wilt u het groots vieren of juist intiem? Het is geen enkel probleem. Wij hebben een groot aantal zalen beschikbaar die perfect aansluiten op uw wensen. Ook voor het vieren van uw jubileum kunt u bij Zalencentrum Meursinge terecht. Wij toveren onze zalen om tot een echte feestlocatie, zodat uw jubileum feest nooit meer vergeet.

Feestlocatie voor andere feesten

Ook voor alle andere soorten feesten staan wij klaar. Bent u 30 geworden, of 40 of 50? Of u wilt een ander heugelijk feit vieren? Wij zorgen dat uw feest fantastisch wordt voor uw gasten, maar ook voor u zelf. Want het mooiste feest is toch als je zelf volop hebt kunnen deelnemen en geen zorgen hebt hoeven maken of alles wel op rolletjes verloopt!

Over de ligging van onze feestlocatie

Ons zalencentrum ligt in Westerbork. Westerbork ligt in het midden van Drenthe en is per auto goed bereikbaar door zowel de centrale ligging in Drenthe als de goede bereikbaarheid door de nabijheid van de A28 en de N381. Ons zalencentrum ligt aan de Hoofdstraat in Westerbork. Westerbork associëren de meeste mensen met Kamp Westerbork, wat eigenlijk iets buiten Westerbork ligt. Wanneer u Westerbork binnenrijdt, zult u zien dat u in een erg gezellig en sfeervol dorpje terecht komt. Achter ons pand is een een ruime parkeerplaats waardoor alle gasten op ons eigen terrein kunnen parkeren.

Wilt u meer weten?

Wanneer u graag wat meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, dan mag u uiteraard contact met ons opnemen