Reserveer je tafel

Feestlocatie Drenthe bij Zalencentrum Meursinge Westerbork

feestlocatie drenthe

Feestlocatie Drenthe: Wij zijn er voor al uw feesten en partijen

Wat voor feest u ook geeft, u wilt maar één ding: onbekommerd genieten en feestvieren. Dat begrijpen wij heel goed. Om dit voor u te realiseren, bespreken wij van tevoren uitvoerig uw wensen door, zodat alles op uw feest zelf onbekommerd verloopt. Wij zullen er alles aan doen om u en uw gezelschap een onvergetelijk moment te bezorgen. Feestlocatie Drenthe nodig? Laten we dan samen eens de mogelijkheden bespreken.

Feestlocatie Drenthe voor een bedrijfsfeest

Bent u opzoek naar een feestlocatie in Drenthe voor een spetterend bedrijfsfeest? Groot of klein, bij Meursinge moet u zijn. Waarom? Omdat wij alles hebben wat u wilt. Ons zalencentrum biedt de ruimte voor feesten van 10 tot 1500 personen. Ook op het gebied van catering en muzikale invulling is er vanalles mogelijk bij ons zalencentrum. Door onze jarenlange ervaring in het faciliteren van bedrijfsfeesten hebben wij een groot netwerk opgebouwd waardoor bijna geen wens te gek is. Zelfs wanneer u denkt 'dat doen ze vast niet' of 'dat wordt ze vast te gek', nou: dat is eigenlijk nog nooit voorgekomen. U vraagt en wij realiseren. Wij nemen u ook graag het regelwerk uit handen wanneer u dit prettig vindt. Zo houdt u meer tijd over voor het genieten van de voorpret en kunt u onbekommerd genieten van uw eigen feest.

Feestlocatie voor jubilea

Bij zalencentrum Meursinge viert u een jubileum om nooit meer te vergeten. Of het nou groot of juist intiem moet, wij hebben hier de geschikte zaal en andere faciliteiten voor. Doordat wij meerdere zalen beschikbaar hebben, kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Ook ons ervaren personeel zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verloop van uw feest. Ook het vieren van uw jubileum doet u daarom natuurlijk bij Zalencentrum Meursinge.

Feestlocatie voor andere feestelijke gelegenheden in Drenthe

Wilt u een feest vieren ter ere van een andere gelegenheid? Natuurlijk kunt u ook dan bij Zalencentrum Meursinge terecht. Wij zorgen ervoor dat uw feest voor uzelf, maar natuurlijk ook voor uw gasten een moment wordt om nooit te vergeten. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken: wij ondersteunen en ontzorgen u graag daar waar dat nodig is. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden voor uw feest. Feestlocatie Drenthe bij Zalencentrum Meursinge, voor ieder feest een geschikte zaal.

feestlocatie drenthe

"Bij Zalencentrum Meursinge in Westerbork doen wij er alles aan om u een onvergetelijk feest te bezorgen. U zult bij ons niet snel nee horen, want wij doen er alles aan om uw wensen tegemoet te komen."

Ligging van Zalencentrum Meursinge in Drenthe

Ons zalencentrum is gevestigd in Westerbork: een sfeervol en gezellig dorp in het gezellige hart van Drenthe. Doordat Westerbork ontzettend centraal ligt, is het vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Ook de ligging ten opzichte van de A28 en de N381 is erg gunstig. Het zalencentrum ligt aan de Hoofdstraat van Westerbork. Achter het pand is genoeg parkeergelegenheid op eigen terrein, waardoor ook voor grotere feesten op eigen terrein geparkeerd kan worden.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden van feestlocatie Drenthe bij Zalencentrum Meursinge