Gekke Bingo Show

Gekke Bingo Show

Gekke Bingo Show

It’s Crazy Bingo time! Onze Gekke Bingo zorgt voor een vermakelijke knotsgekke avond. Onder leiding van onze verklede quizmaster spelen jullie Bingo. Maar… er worden natuurlijk niet zomaar cijfertjes afgestreept. We gaan namelijk muziek luisteren, opdrachten uitvoeren en talloze andere gekkigheden meemaken. Kunnen jullie erachter komen welke getallen mogen worden afgestreept? Wie weet heb jij als eerste Bingo en ga je ervandoor met de fantastische prijzen!

Wat kan je verwachten? De quizmaster praat deze gezellige avond aan elkaar. Hij zal de quizvragen, muziekrondes en de andere knotsgekke activiteiten op een enthousiaste manier presenteren. Aanvankelijk krijgen jullie een bingokaart, vervolgens gaan we van start. Jullie gaan door middel van verborgen cijfers in muziek en verhalen erachter komen welke getallen er van de kaart afgestreept mogen worden. Dat is niet alles… we krijgen ook leuke quizrondes en gekke opdrachtenrondes. Dit alles met elkaar maakt de Bingo een zeer gezellige activiteit voor op feestjes en bijeenkomsten. De bingo duurt ongeveer 1,5 -2 uur.

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan voor onze knotsgekke bingo. In overleg is het voor grotere groepen tevens mogelijk en gezellig om er Live muziek erbij te boeken! Onze eigen rasartiest zal de muziekrondes dan verzorgen.

Vanaf 15 deelnemers, prijs per persoon € 17,95, vanaf 26 personen € 14,10, vanaf 51 personen op maat. Ongeveer 1,5 uur.

Boekingsformulier

Vul het boekingsformulier in. U ontvangt dan van ons binnen enkele dagen een bevestiging van uw boeking per mail.

Drive thruReserveer je tafel