Volg ons...

Iers Restaurant & PUB
De Turfsteker
Zalencentrum
Meursinge

Morgen is ons restaurant open vanaf 11:00

Bekijk alle openingstijden

Hoofdstraat 48
9431 AE Westerbork

+31 (0)593 331111

Gekke Bingo Show

Gekke Bingo Show

Gekke Bingo Show

It’s Crazy Bingo time! Onze Gekke Bingo zorgt voor een vermakelijke knotsgekke avond. Onder leiding van onze verklede quizmaster spelen jullie Bingo. Maar… er worden natuurlijk niet zomaar cijfertjes afgestreept. We gaan namelijk muziek luisteren, opdrachten uitvoeren en talloze andere gekkigheden meemaken. Kunnen jullie erachter komen welke getallen mogen worden afgestreept? Wie weet heb jij als eerste Bingo en ga je ervandoor met de fantastische prijzen!

Wat kan je verwachten? De quizmaster praat deze gezellige avond aan elkaar. Hij zal de quizvragen, muziekrondes en de andere knotsgekke activiteiten op een enthousiaste manier presenteren. Aanvankelijk krijgen jullie een bingokaart, vervolgens gaan we van start. Jullie gaan door middel van verborgen cijfers in muziek en verhalen erachter komen welke getallen er van de kaart afgestreept mogen worden. Dat is niet alles… we krijgen ook leuke quizrondes en gekke opdrachtenrondes. Dit alles met elkaar maakt de Bingo een zeer gezellige activiteit voor op feestjes en bijeenkomsten. De bingo duurt ongeveer 1,5 -2 uur.

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan voor onze knotsgekke bingo. In overleg is het voor grotere groepen tevens mogelijk en gezellig om er Live muziek erbij te boeken! Onze eigen rasartiest zal de muziekrondes dan verzorgen.

Vanaf €15,00 p.p., vanaf 15 deelnemers. Ongeveer 1,5 uur.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen?

Vul dan onderstaande formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Drive thru Reserveer je tafel