Volg ons...

Iers Restaurant & PUB
De Turfsteker
Zalencentrum
Meursinge

Morgen is ons restaurant open vanaf 11:00

Bekijk alle openingstijden

Hoofdstraat 48
9431 AE Westerbork

+31 (0)593 331111

E-chopper and Escape

 E-chopper and Escape

E-chopper and Escape

Het uitje E-chopper and Escape is nu ook als uitje te boeken bij de Turfsteker! Los het raadsel van The Joker of van Allessandro Ndrangheta op met een E-chopper. Tijdens deze E-chopper rit spelen jullie bloedstollende Escape Room in de prachtige omgeving van Westerbork.

THEMA: THE JOKER: The Joker is losgebroken en heeft een duister plannetje! Hij heeft namelijk een bom verstopt ergens in de buurt. De man, bekend om zijn gruwelijkheden jaagt de plaatselijke bewoners de schrik aan. De plaatselijke politie zoekt hem met man en macht. Mensen durven niet meer over straat en kinderen worden binnengehouden. Kortom iedereen is enorm benauwd dat de situatie escaleert en er een enorme explosie volgt. Het is daarom belangrijk dat de bom door jullie onschadelijk wordt gemaakt! Wij rekenen op jullie.

THEMA: NDRANGHETA: Een zware maffiosi Alessandro de Ndrangheta is ondergedoken in Westerbork. De man bekend om zijn gruwelijkheden en enorme rijkdom jaagt de plaatselijke bewoners de schrik aan. De plaatselijke politie zoekt hem met Man en macht. Mensen durven niet meer over straat, kinderen worden binnengehouden, kortom iedereen is enorm benauwd dat de situatie escaleert en er een enorme schietpartij volgt. Het is daarom belangrijk dat de schuilplaats van Alessandro wordt gevonden en hij stilletjes ingerekend kan worden. De plaatselijke recherche doet hier alles aan, maar het wil niet vlotten. Daarom is deze taak aan jullie privédetectives overhandigd. Het is aan jullie om zijn adres te onthullen. De technische recherche heeft wel aangegeven dat dit binnen (tijd) moet, want ze verwachten een aanslag. Kunnen jullie zijn adres onthullen en dit doorgeven aan de plaatselijke recherche. Dat kan het AT(arrestatieteam) hem inrekenen.

Vanaf € 59,95 p.p. Duur 2 tot 3 uur, vanaf 15 personen. U kunt voor of nadien vanzelfsprekend ook gebruik maken van koffie/thee een hapje en/of een drankje.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen?

Vul dan onderstaande formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Drive thru Reserveer je tafel