Klootschieten

Klootschieten

Klootschieten

Zin in een echt klotespel? Ben je op zoek naar een actief, ontspannen groepsuitje om samen met je collega’s, familie, teamleden of vrienden te beleven, denk dan eens aan klootschieten! Het is echt een hele leuke, betaalbare buitenactiviteit voor jong en oud. Wie kan gooien, kan ook klootschieten!

Werkwijze De groep wordt verdeeld in een aantal teams (ongeveer 3-5 personen per team). De teamleden schieten om de beurt en proberen de kloot zover mogelijk te schieten. Op de plek waar de kloot blijft liggen, schiet het volgende teamlid. Het team met de achterliggende kloot schiet weer als eerste. Op deze manier krijg je een wedstrijdelement. De score wordt bepaald door het aantal worpen dat een team nodig heeft gehad om de kloot over het parcours te schieten. Het team dat met de minste worpen bij het eindpunt arriveert, heeft gewonnen. Wij kunnen routes voor u samenstellen of u kunt zelf ook een route maken. Klootschieten kan over zandwegen, bospaden en landweggetjes. Dit zorgt voor een diversiteit in de manier waarop de kloot landt. Met een route van circa 4 km ben je ongeveer 2 uur bezig.

U kunt voor of nadien vanzelfsprekend ook gebruik maken van koffie/thee een hapje en/of een drankje.

Vanaf 10 deelnemers, € 7,50 per boeking. Per ‘klootzak’ hanteren wij een borg van € 20,00. Deze borg krijg je volledig retour bij het inleveren van de ‘klootzak’ met complete inhoud. Totale waarborg contant te voldoen bij aankomst.

Boekingsformulier

Vul het boekingsformulier in. U ontvangt dan van ons binnen enkele dagen een bevestiging van uw boeking per mail.

Drive thruReserveer je tafel