Hunted Drenthe | Durft jullie team de uitdaging aan?

Hunted Drenthe | Durft jullie team de uitdaging aan?
Hunted Drenthe | Durft jullie team de uitdaging aan?

Een echte uitdaging!

Hunted Drenthe | Ben je op zoek naar een spannende activiteit voor een groep van minstens 15 deelnemers? Dan is Hunted hét spel voor jullie. Een bloedstollende uitdaging met diverse hersenkrakers. Anderhalf uur lang gaan jullie op pad om de ene na de andere hersenkraker op te lossen!

In dit spel is het de bedoeling dat jullie de locatie weten te vinden van Spider...

Wie dat is? Een mysterieuze hacker die een DDOS aanval heeft gepleegd op verschillende crypto aanbieders. Miljoenen bitcoins zijn hierbij ontvreemd en de digitale rechercheurs zitten met de handen in het haar. Ze krijgen deze grote crimineel maar niet gelokaliseerd. Telkens is hij ze te slim af. Door slim te communiceren met zijn kompanen middels raadsels, hersenkramers en puzzels, heeft de recherche geen idee van de plannen van dit netwerk. Tijd dus, om een team van echte specialisten in te schakelen. Juist, dat zijn jullie!

Jullie worden benaderd door de digitale recherche met de vraag om deze grote crimineel op te sporen. Zij overhandigen jullie een kist die gevonden is op de laatst bekende locatie van Spider. Het is aan jullie om deze kist open te krijgen om hieruit de eerste clue te verkrijgen. De inhoud van de kist zorgt ervoor dat jullie gedurende het spel de kaart kunnen kraken, de codes onderweg kunnen oplossen én de verloren bitcoins terug kunnen halen!

Maar, zo makkelijk gaat het niet. Spider is namelijk niet alleen, maar werkt samen met een crimineel, slim en gemeen netwerk van kompanen. Zij zullen jullie proberen uit de weg te ruimen, dus wees voorzichtig! Hoe zij dat doen? Daar gaan jullie vanzelf achter komen...

Het spel is te spelen vanaf 15 deelnemers. De prijs per persoon is € 17,95. Vanaf 26 personen is de prijs € 14,10 en vanaf 51 personen wordt er een prijs op maat samengesteld.

Hunted Drenthe | Durft jullie team de uitdaging aan?

Andere activiteiten

Naast Hunted Drenthe organiseren we nog veel meer activiteiten. We zijn dan ook van alle markten thuis! Nieuwsgierig naar ons complete aanbod?

Lees verder

Durven jullie het aan?

Vraag dan nu een offerte aan voor Hunted Drenthe via het formulier hieronder.

  • Hoofdstraat 48
    9431 AE Westerbork
  • +31 (0)593 331111
  • KvK: 61713031 - Onderdeel van Sander Vos Horeca Exploitatie BV
  • BTW: NL8544.57.677.B01
  • IBAN: NL75RABO0300688229
Drive thruReserveer je tafel