Kerstbrunch 24 december 2023

Kerstbrunch  24 december 2023
100%
min
37%

Kerstbrunch met kerstwandeling bij Iers Restaurant en Pub de Turfsteker in Westerbork

Kom op zondag 24 december gezellig samen met de hele familie genieten van een onvergetelijke kerst bij de Turfsteker! Niets is zo fijn als samen kerst vieren, en wij zorgen ervoor dat dit jaar alles perfect geregeld is.

Vanaf 11.00 uur ben je van harte welkom om te genieten van een overheerlijke en uitgebreide kerstbrunch. Ons complete aanbod van soepen, broodjes, salades, warme gerechten en verschillende desserts zorgt ervoor dat er voor iedereen genoeg lekkers te vinden is. En zelfs de kleintjes worden niet vergeten, want voor hen is er een speciaal kinderbuffet waar ze van kunnen smullen.

Na de brunch staat er nog iets speciaals op het programma: een prachtige kerstwandeling. Wandel samen met je familie door het sfeervolle landschap en geniet van de betoverende kerstsfeer. Dit is het perfecte moment om even tot rust te komen, te genieten van elkaars gezelschap en samen mooie herinneringen te maken.

De prijs voor de kerstbrunch bedraagt € 29,50 per persoon. Voor kinderen t/m 12 jaar rekenen we slechts €2,50 per leeftijdsjaar. Een betaalbare en gezellige manier om samen van de kerstdagen te genieten.

Zorg dat je erbij bent en reserveer snel je plekje via onze website of bel ons even. Wij kijken ernaar uit om jou en je familie te verwelkomen.

Drive thruReserveer je tafel