Uit eten bij restaurant de Turfsteker in Westerbork

Eten bij Restaurant de Turfsteker
Lekker uit eten in Westerbork -Drenthe
100%
min
59%

Lekker uit eten in Westerbork bij Restaurant de Turfsteker

Lekker uit eten kunt u bij ons, dat is zeker. Bij restaurant de Turfsteker met airco koken onze koks waar mogelijk met lokale producten en is ook duurzaamheid en meegaan met de seizoenen een belangrijk thema. Lekker uit eten Westerbork: reserveer vandaag nog bij restaurant de Turfsteker.

Maar een fijne avond is meer dan lekker eten alleen. We zorgen ervoor dat in een ongedwongen sfeer het beste van het eten, de ambiance en de bediening naar boven wordt gehaald.

Zo proberen we er voor te zorgen dat u een geweldige avond beleeft in de gezellige Ierse sfeer van ons restaurant.

Wat is kenmerkend aan de Ierse keuken?

De eerlijke eenvoud waarmee gerechten bereid worden. De Ieren vinden dat je iets niet anders moet laten lijken dan het is. Kwaliteit is belangrijk. Ieren verstaan onder goed eerlijk eten, onbewerkt en natuurlijk eten. Zoals de wilde zalm uit de rivier de Shannon (de langste rivier van Ierland). Oesters uit Galway, kaas uit Cork en Tipperary,het kruidige lamsvlees uit de heuvels van Kerry ga zo maar door. Biologische producten zijn in Ierland eerder regel dan uitzondering.

Ieren zijn creatief geworden met simpele ingrediënten. De Irish stew is ontstaan om taai vlees zo mals mogelijk te maken. Lang stoven van vlees -bij voorkeur in bier- is daarom kenmerkend voor de Ierse keuken. Tegenwoordig gebruiken wij natuurlijk de beste stukken vlees. Dit vindt u terug in onze Guiness Stew.

Wilt u lekker uit eten en eens kennis maken met vers bereide Ierse gerechten? Dan is Iers restaurant de Turfsteker echt wat voor u.

Benieuwd wat voor lekkers wij serveren?

Bekijk onze lekkere menukaart!

Over Restaurant de Turfsteker in Westerbork

Met alleen een Ierse keuken heb je nog geen Iers restaurant in Westerbork. Daarom hebben we ons restaurant geheel in Ierse stijl opgetrokken. Aan de voorkant vindt u ons Pub-gedeelte; het Ierse café. Hier kunt u genieten van een Ierse pint bij ons Pub-food. Verderop kunt u een aperitief nemen bij onze karakteristieke Irish stove -de open haard- of in het restaurant plaatsnemen waar de muren en de rest van het interieur het pure Ierland uitstralen. En regelmatig kunt u tijdens het eten ook genieten van live Ierse muziek. Bij ons vindt u de echte Ierse sferen, maar dan gewoon in een restaurant in Westerbork.

Wij vinden dat lekker eten meer is dan smaak alleen. En dat treft u bij ons.

Uit eten bij restaurant de Turfsteker in Westerbork

"Lekker eten is meer dan smaak alleen"


Meer weten?

Wanneer u graag wat meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, dan mag u uiteraard contact met ons opnemen

Drive thruReserveer je tafel