Restaurant Drenthe: voor een sfeervol avondje dineren

restaurant drenthe
Restaurant Drenthe: voor een sfeervol avondje dineren

Restaurant Drenthe

Wilt u eens lekker uit eten bij een restaurant in Drenthe ter ere van een speciale gelegenheid of gewoon omdat u een gezellige avond wilt dineren? Wat de reden ook is, lekker eten doet u bij Iers restaurant Drenthe. Maar wat is lekker eten? Bij restaurant de Turfsteker vinden wij dat dit niet alleen een goede smaak van het eten is. Want lekker eten is meer dan dat.

Om die reden krijgt u bij ons niet alleen smaakvol eten, maar hebben wij ook extra zorg gedragen aan het creëren van een sfeervolle ambiance. En in combinatie met de heerlijke en eerlijke Ierse gerechten die wij serveren, kunnen wij met zekerheid zeggen dat u bij ons lekker kunt eten.

Benieuwd wat voor lekkers wij serveren?

Bekijk dan snel onze menukaart!

Wat voor eten kan ik verwachten in een Iers restaurant?

Typisch voor de Ierse keuken is de eerlijke eenvoud waarmee de gerechten worden bereid. In de Ierse keuken zult u gerechten vinden die precies zijn zoals ze lijken: vers en van hoge kwaliteit. Want dat vinden Ieren erg belangrijk. De producten waarmee gekookt wordt in de Ierse keuken zijn in de meeste gevallen biologisch van aard. En dat proeft u! Onbewerkte en natuurlijke producten zoals bijvoorbeeld de wilde zalm uit de rivier de Shannon, oesters uit Galway, kaas uit Cork en Tipperary, kruidig lamsvlees uit de heuvels van Kerry en ga zo maar  door. Ook creativiteit is zeer kenmerkend voor de Ierse keuken. Denk bijvoorbeeld aan stoofvlees; vaak ontzettend taai, maar met de juiste bereiding is het een ware smaaksensatie. Dit doen wij bijvoorbeeld met onze Guinnes Stove, dat is vers vlees wat wij extra mals maken door het vlees lang te stoven in het welbekende Guinnes bier. Bij restaurant de Turfsteker in Westerbork (Drenthe) bereiden wij de gerechten volledig volgens Ierse gebruiken.

restaurant Drenthe

"Lekker eten is meer dan smaak alleen"

Heeft u vragen?

Wanneer u graag wat meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, dan mag u uiteraard contact met ons opnemen.

Drive thruReserveer je tafel