Restaurant Meursinge Westerbork nu Restaurant de Turfsteker

restaurant meursinge Westerbork
Restaurant Meursinge Westerbork

Restaurant Meursinge Westerbork

Restaurant Meursinge is al heel lang een begrip in Westerbork en de omgeving van Westerbork. Wij staan bekend om onze kwaliteit, klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en sfeer. Ons restaurant ligt middenin het sfeervolle hart van Drenthe, waar het heerlijk toeven is in rust en ruimte.

Toch is de benaming Restaurant Meursinge sinds 1985 niet helemaal correct meer, al staat ons restaurant nog steeds ook bekend onder de naam Meursinge.

Bekijk hier onze menukaart

Waarvoor kunt u terecht bij Restaurant de Turfsteker?

Uit eten

Bij ons kunt u heerlijk uiteten: maak kennis met onze Ierse specialiteiten

Ierse Pub

Ierse bieren, whiskey's of gewoon een wijntje? Kom gezellig wat drinken

Zaalverhuur

Zaalverhuur bij Zalencentrum Meursinge in Westerbork

Van Restaurant Meursinge naar Restaurant De turfsteker

In 1985 is restaurant en zalencentrum Meursinge een nieuwe weg ingeslagen: het restaurant is volledig verbouwd in traditioneel Ierse stijl en de naam van het restaurant werd veranderd in Iers Restaurant en Pub De Turfsteker. Nog altijd kunt u bij ons terecht voor de zelfde kwaliteit en sfeer, maar de naam is dus veranderd.

Wat wel nog altijd de naam Meursinge draagt, is het zalencentrum wat bij ons restaurant hoort. Dit heet en staat nog altijd bekend onder de naam Zalencentrum Meursinge. Naast lekker eten in Iers Restaurant en Pub de Turfsteker, kunt u dus ook bij ons terecht voor al uw feesten en partijen. Zakelijk zijn er ook vele mogelijkheden, zowel voor kleine als voor grote groepen. Ook voor overige activiteiten kunt u bij ons terecht: Geen wens is ons te gek, dus neem gerust contact op!

Restaurant de Turfsteker

Restaurant de Turfsteker: het vroegere restaurant Meursinge

Drive thruReserveer je tafel