Volg ons...

Iers Restaurant & PUB
De Turfsteker
Zalencentrum
Meursinge

Geopend

Bekijk alle openingstijden

Hoofdstraat 48
9431 AE Westerbork

+31 (0)593 331111
Reserveer je tafel

Restaurant Westerbork: voor de typische Ierse keuken

restaurant westerbork
Restaurant Westerbork: voor de typische Ierse keuken

Restaurant Westerbork

Uit eten ter ere van een speciale gelegenheid? Of gewoon omdat u een gezellige avond uit wilt? Wanneer u opzoek bent naar een restaurant waar ze lekker eten serveren in een sfeervolle en gezellige ambiance. Restaurant Westerbork: reserveer vandaag nog uw tafel bij Restaurant de Turfsteker.

Bij ons vindt u heerlijke authentieke Ierse gerechten. Maar niet alleen de gerechten die wij serveren, zijn typisch Iers.

Ook ons Restaurant is volledig in Ierse stijl. Iers restaurant Westerbork laat u graag kennis maken met de typische Ierse keuken.

Wat is kenmerkend aan de Ierse keuken?

De eerlijke eenvoud waarmee gerechten bereid worden is erg typerend voor de Ierse keuken. De Ieren laten hun gerechten het liefst precies lijken zoals het echt is. Kwaliteit staat in de Ierse keuken op de eerste plaats. En onder eerlijk eten verstaan de Ieren onbewerkt en natuurlijk eten. Neem bijvoorbeeld de wilde zalm uit de rivier de Shannon, oesters uit Galway, kaas uit Cork en Tipperary, kruidig lamsvlees afkomstig uit de heuvels van Kerry en ga zo maar door. Biologische producten zijn in Ierland eerder regel dan uitzondering. Ook creativiteit is erg kenmerkend voor de Ierse keuken. Neem bijvoorbeeld onze Guines Stew: taai vlees maken we zo mals mogelijk door het lang stoven in -bij voorkeur- bier. Bij Restaurant de Turfsteker in Westerbork gebruiken we, volledig naar Iers gebruik, alleen de beste en meest verse ingrediënten.

restaurant westerbork

"Lekker eten is meer dan smaak alleen"

Benieuwd wat voor lekkers wij serveren?

Bekijk dan snel onze menukaart!


Heeft u vragen?

Wanneer u graag wat meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, dan mag u uiteraard contact met ons opnemen.