Reserveer je tafel

Trouwlocatie

trouwlocatie

Trouwlocatie

Als jullie trouwen, willen jullie natuurlijk maar één ding: er een onvergetelijke dag van maken. Van het officiële ja-woord tot een weddingborrel, van een fotoshoot tot een walking dinner, van een culinair buffet tot een spetterend avondfeest; alles kan in Westerbork. Zeker als jullie bij zalencentrum Meursinge jullie feest organiseren. Willen jullie een groot feest of een intiem klein diner of feest? Wij gaan er mee aan de slag om jullie dag onvergetelijk te maken. Zijn jullie opzoek naar een trouwlocatie? Bij Zalencentrum Meursinge hebben wij alle ingrediënten om jullie trouwerij tot een groot succes te maken.

trouwlocatie

Het regelwerk nemen wij van jullie over. Leun achterover en geniet van jullie eigen feest!


Een trouwlocatie waar met jullie mee wordt gedacht

We gaan graag met jullie in gesprek over de invulling van de dag van jullie leven! We passen bijvoorbeeld graag de kleur van onze bloemen aan aan de kleur van jullie huwelijksdag, of denken graag mee over de muzikale invulling. Heeft u speciale wensen met betrekking tot de aankleding? Geen probleem, wij zijn er om het jullie zoveel mogelijk naar wens te maken. En daar gaan we heel ver in: geen wens is ons te gek.

Door onze jaren lange ervaring op het gebied van bruiloften en feesten weten we inmiddels dat elke bruiloft uniek is. We gaan dan ook graag met jullie in gesprek om zo met een passend voorstel te komen. Wij hebben veel kennis en middelen in huis om jullie dag onvergetelijk te maken, maar ook voor wensen waar wij niet direct invulling aan kunnen geven, hebben wij de juiste contacten.

Over Zalencentrum Meursinge als trouwlocatie

Ons zalencentrum is bij uitstek geschikt voor het houden van zeer uiteenlopende feesten, partijen en bijeenkomsten. Maar ook voor het vieren van de mooiste dag van jullie leven is Zalencentrum Meursinge bij uitstek geschikt. Ons zalencentrum bestaat uit een aantal verschillende zalen. Van groot tot intiem feest: bij ons vinden jullie hiervoor de juiste zaal. Wij hebben geschikte zalen voor het houden van feesten van 10 tot 1500 personen.

Wat ons zalencentrum uniek maakt, is de uitstraling. Dit komt doordat ons zalencentrum en restaurant volgens Ierse standaarden is ontworpen. Dit maakt onze trouwlocatie zeer knus en sfeervol.

Ons zalencentrum ligt middenin het sfeervolle Westerbork aan de Hoofdstraat. Westerbork is met de auto goed bereikbaar door haar centrale ligging in Drenthe, maar ook door de nabijheid van de A28 en de N381.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Zalencentrum Meursinge als trouwlocatie?

Wij nodigen jullie graag uit om jullie wensen eens rustig door te spreken en te kijken hoe wij hier invulling aan kunnen geven.