Uit eten met kerst Drenthe

kerst

Wordt u er ook altijd zo vrolijk van? De knusse versiering, de gezellige lichtjes en weer heerlijk samenzijn met familie en vrienden. Kerst moet gevierd worden en dat doen we dan ook met een heerlijk feestelijk buffet.. Voor de kleine smullers onder ons is er op beide dagen entertainment!

Ook is het natuurlijk mogelijk om in ons sfeervolle restaurant à la carte te genieten van de gerechten van onze menukaart.

Wilt u met kerst heerlijk uit eten in Drenthe? Vier kerst bij de Turfsteker in Westerbork. Gezellig met de hele familie aanschuiven bij het Kerstbuffet of intiem dineren in ons a la Carte restaurant. Bij de Turfsteker kan het allemaal!

Uit eten met kerst Drenthe

Jingle bells, jingle bells...

Ook zo nieuwsgierig naar wat we serveren met Kerst? Lees dan gauw verder!

Lees verder

Op beide dagen koud en warm buffet

U bent welkom vanaf 16.00 uur.

Uit eten met kerst Drenthe

Een héérlijk 3-gangen kerstbuffet

  • Kinderen tot en met 12 jaar: € 1,50 per leeftijdsjaar
  • Personen > 12 jaar: € 35,00 p.p. excl. drankjes

Het 3 gangen kerstbuffet bestaat uit onder andere:

3 keuzes soepen met brood en kruidenboter, koude pasta salade, ragout en gerookte zalm.
Ierse Guinnesstew, varkensoesters, visstew, beefpuntjes in rodewijnsaus, kipsate, zalm aangevuld met diverse aardappelgarnituur, groente, salade en sauzen.

Bij het dessert wordt per tafel een grand-dessert geserveerd met voor een ieder wat wils!

Reserveren

Benieuwd hoe ons à la carte menu eruit ziet?

Bekijk dan onze menukaart

uit eten met kerst drenthe

Ierse keuken met kerst?

De Ierse keuken staat bekend om de eerlijke eenvoud waarmee gerechten worden bereid. De kwaliteit van de onbewerkte en natuurlijke ingrediënten is iets wat in de Ierse keuken erg belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan zalm uit de rivier de Shannon (de langste rivier van Ierland), oesters uit Galway, kaast uit Cork en Tipperary, kruidig lamsvlees uit de keuvels van Kerry en ga zo maar door.

Naast het gebruik van eerlijke onbewerkte producten in de gerechten, staat de Ierse keuken ook bekend om simpliciteit. Zo is de Irish stew bijvoorbeeld ontstaan om taai vlees zo mals mogelijk te maken. Dit wordt gedaan door het vlees, bij voorkeur in bier, lang te stoven. Kortom, heerlijke gerechten om met kerst van te genieten.

uit eten met kerst drenthe

Knus dineren met kerst in ons Ierse restaurant

Alleen een Ierse keuken maakt natuurlijk nog geen Iers restaurant. Daarom hebben wij ons restaurant volledig vormgegeven in de Ierse stijl. U kunt bij ons heerlijk genieten van het knusse interieur en de prachtige en zeer karakteristieke Irish Stove, onze typisch Ïerse openhaard. Kortom: ons restaurant is een heerlijke plek om met kerst heerlijk te genieten van de Ierse sfeer. En dat gewoon in een restaurant in Westerbork.

Reserveren? Dat kan via onderstaande contactformulier.

Zodra u een schriftelijke bevestiging van ons ontvangen heeft, is uw reservering definitief. Wilt u à la carte dineren? Klik dan op de groene button met 'Reserveer je tafel'.

  • Hoofdstraat 48
    9431 AE Westerbork
  • +31 (0)593 331111
  • KvK: 61713031 - Onderdeel van Sander Vos Horeca Exploitatie BV
  • BTW: NL8544.57.677.B01
  • IBAN: NL75RABO0300688229
Drive thruReserveer je tafel