Volg ons...

Iers Restaurant & PUB
De Turfsteker
Zalencentrum
Meursinge

Morgen is ons restaurant open vanaf 11:00

Bekijk alle openingstijden

Hoofdstraat 48
9431 AE Westerbork

+31 (0)593 331111

Uit eten met kerst Drenthe

uit eten met kerst drenthe

Wilt u met kerst heerlijk uit eten in Drenthe? Dan bent u bij Restaurant de Turfsteker aan het juiste adres. Bij ons vindt u een heerlijk menu vol Typisch Ierse heerlijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke Ierse Guinness Stew? Of wilde zalm uit de rivier de Shannon? Uit eten met kerst Drenthe? Bij Iers restaurant de Turfsteker in Westerbork bent u 'welcome'!

Benieuwd wat wij met kerst serveren?

Bekijk dan onze menukaart

uit eten met kerst drenthe

Ierse keuken met kerst?

De Ierse keuken staat bekend om de eerlijke eenvoud waarmee gerechten worden bereid. De kwaliteit van de onbewerkte en natuurlijke ingrediënten is iets wat in de Ierse keuken erg belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan zalm uit de rivier de Shannon (de langste rivier van Ierland), oesters uit Galway, kaast uit Cork en Tipperary, kruidig lamsvlees uit de keuvels van Kerry en ga zo maar door.

Naast het gebruik van eerlijke onbewerkte producten in de gerechten, staat de Ierse keuken ook bekend om simpliciteit. Zo is de Irish stew bijvoorbeeld ontstaan om taai vlees zo mals mogelijk te maken. Dit wordt gedaan door het vlees, bij voorkeur in bier, lang te stoven. Kortom, heerlijke gerechten om met kerst van te genieten.

Benieuwd wat voor lekkers wij serveren?

Bekijk onze menukaart en kom alvast in de kerststemming!

uit eten met kerst drenthe

Knus dineren met kerst in ons Ierse restaurant

Alleen een Ierse keuken maakt natuurlijk nog geen Iers restaurant. Daarom hebben wij ons restaurant volledig vormgegeven in de Ierse stijl. U kunt bij ons heerlijk genieten van het knusse interieur en de prachtige en zeer karakteristieke Irish Stove, onze typisch Ïerse openhaard. Kortom: ons restaurant is een heerlijke plek om met kerst heerlijk te dineren van de Ierse sfeer. En dat gewoon in een restaurant in Westerbork.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het uit eten gaan met kerst in Drenthe? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust even contact met ons op

Drive thru Reserveer je tafel