Volg ons...

Iers Restaurant & PUB
De Turfsteker
Zalencentrum
Meursinge

Ma, Di, Do, Vrij, Za
vanaf 17:00 uur, zalencentrum 24/7 op afspraak

Woensdag
gesloten

Zondag
vanaf 12:00 uur

Hoofdstraat 48
9431 AE Westerbork

+31 (0)593 331111
Reserveer je tafel

Vergaderen of brainstormen bij Zalencentrum Meursinge in Westerbork

Vergaderen in Westerbork
Vergaderen Westerbork

Vergaderen Westerbork: Zalencentrum Meursinge

Voor elke vergadering hebben we plek bij zalencentrum Meursinge in Westerbork. Gelegen aan goede uitvalsroutes naar de grote wegen is Meursinge bekend in heel Drenthe en het toneel van menig vergadering. Informeer bij ons of uw vergadering er ook kan plaatsvinden. Wij denken van wel. Wij verkopen meestal ja.

Wij faciliteren grote vergaderingen net zo makkelijk als kleine settings. Met 10 of met 1500 personen, wij maken en hebben er ruimte voor. Daarnaast is het vanzelfsprekend dat u bij de vergaderingen alle faciliteiten treft die u nodig heeft om de bijeenkomst tot een succes te maken. Stabiel Wifi, een smartboard of beamer is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar ook als u andere wensen hebt om uw vergadering tot een succes te maken, doen wij onze uiterste best om dit te laten slagen.

Vraag er om bij uw eerste contact met ons.

Bereikbaarheid van ons Zalencentrum in Westerbork

Zalencentrum Meursinge is per auto prima bereikbaar. Binnen enkele minuten bent op de autoweg. Parkeren is geen enkel probleem. Achter ons pand is er gratis parkeerruimte in overvloed. Wij beschikken tevens over 2 universele oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Vergaderen Westerbork

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op

Contact