Reserveer je tafel

Hybride vergaderen of brainstormen bij Zalencentrum Meursinge in Westerbork

Hybride vergaderen of brainstormen bij Zalencentrum Meursinge in Westerbork
Vergaderen Westerbork

Vergaderen Westerbork: Zalencentrum Meursinge

Voor elke vergadering hebben we plek bij zalencentrum Meursinge in Westerbork. Gelegen aan goede uitvalsroutes naar de grote wegen is Meursinge bekend in heel Drenthe en het toneel van menig vergadering. Informeer bij ons of uw vergadering er ook kan plaatsvinden. Wij denken van wel. Wij verkopen meestal ja.

Wij faciliteren grote vergaderingen net zo makkelijk als kleine settings. Met 10 of met 1500 personen, wij maken en hebben er ruimte voor. Daarnaast is het vanzelfsprekend dat u bij de vergaderingen alle faciliteiten treft die u nodig heeft om de bijeenkomst tot een succes te maken. Stabiel Wifi, een smartboard of beamer is natuurlijk vanzelfsprekend.

Hybride vergaderen of brainstormen bij Zalencentrum Meursinge in Westerbork

Hybride vergaderen

Wij bieden nu ook de beste hybride oplossing voor vergaderingen, zodat deelnemers op afstand ook moeiteloos kunnen deelnemen. Wij staan graag klaar om uw vergadering tot een succes te maken, waarbij afstand geen belemmering vormt. We bieden de PanaCast 50 Room System van Jabra aan. Dé oplossing voor gebruiksvriendelijke en uitgebreide videoconferenties tijdens vergaderingen. Deze webcam is ontworpen voor haarscherp beeld en heeft een indrukwekkende kijkhoek van 180 graden, waardoor de hele vergaderkamer in beeld komt. Met de 4K beeldweergave zorgt de webcam ervoor dat iedereen altijd scherp wordt weergegeven. Dankzij de Edge AI-chips kan de camera automatisch inzoomen op de persoon die aan het woord is. Bovendien is de webcam gecertificeerd voor populaire applicaties zoals Microsoft Teams, Zoom en Skype, zodat u altijd probleemloos kunt samenwerken met uw favoriete programma. Dus voor wie het niet noodzakelijk is om reisuren te besteden aan niet duurzaam transport om voor een vergadering fysiek aanwezig te zijn, is hybride vergaderen bij ons een uitstekende oplossing.

Bereikbaarheid van ons Zalencentrum in Westerbork

Zalencentrum Meursinge is per auto prima bereikbaar. Binnen enkele minuten bent op de autoweg. Parkeren is geen enkel probleem. Achter ons pand is er gratis parkeerruimte in overvloed. Wij beschikken tevens over 2 universele oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Vergaderen Westerbork

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op

Contact