Reserveer je tafel

Vergaderen Drenthe

Vergaderen Drenthe
Vergaderen Drenthe

Vergaderen Drenthe

Bent u op zoek naar een geschikte locatie in Drenthe voor uw receptie, congres, vergadering of evenement? Vergaderen Drenthe doet u natuurlijk bij Zalencentrum Meursinge in Westerbork (Midden-Drenthe).

Ons zalencentrum biedt plek voor tal van mogelijkheden en is makkelijk bereikbaar door zijn centrale ligging in Drenthe. Daarnaast ligt ons zalencentrum goed bereikbaar vanaf de grote wegen (A28 en N381).

In vrijwel alle gevallen kunnen wij tegemoet komen aan uw wensen. Wij verkopen meestal ja.

vergaderen drenthe

Vergaderen Drenthe, natuurlijk bij zalencentrum Meursinge: de meest sfeervolle vergaderlocatie van Drenthe


vergaderen drenthe

Over de locatie in Drenthe

Ons zalencentrum ligt in Westerbork. Westerbork ligt in het midden van Drenthe en is per auto goed bereikbaar door zowel de centrale ligging in Drenthe als de goede bereikbaarheid door de nabijheid van de A28 en de N381. Voor vergaderen in Drenthe is zalencentrum daardoor erg geschikt.

Ons zalencentrum ligt aan de Hoofdstraat in Westerbork. Westerbork associëren de meeste mensen met Kamp Westerbork, wat eigenlijk iets buiten Westerbork ligt. Wanneer u Westerbork binnenrijdt, zult u zien dat u in een erg gezellig en sfeervol dorpje terecht komt. Tijdens een korte pauze even een wandeling maken, is dan ook zeer aan te raden.

Vergaderen in Drenthe?

Neem nu contact op voor het bespreken van de mogelijkheden