Verwarmd terras Drenthe | Kom gezellig bij ons langs!

Verwarmd terras Drenthe | Kom gezellig bij ons langs!
Verwarmd terras Drenthe | Kom gezellig bij ons langs!

Het gezelligste terras in Westerbork

Verwarmd terras Drenthe | Het gezelligste terras van Westerbork! Mogen we dat zeggen? Wij vinden van wel. Bij ons kan je heerlijk genieten van ons verwarmde en deels overdekte terras. Niet alleen hebben wij heaters, ook hebben we verwarmde stoelkussens zodat je het niet snel koud zal krijgen. De stretch tent zorgt ervoor dat de warmte blijft hangen. Lekker voor als het zonnetje zich even niet laat zien maar je toch graag even buiten wilt zitten. Ook wanneer je in de avond nog aan het genieten bent van je diner en de zon gaat onder, dan kan het al gauw afkoelen. Met ons verwarmde terras hoef jij niet naar binnen te verhuizen. Je kan lekker onderuit gezakt genieten terwijl de zon ondergaat.

Klinkt goed hè? Dat dachten wij ook. Kom gezellig eens bij ons langs voor een hapje en een drankje!

verwarmd terras drenthe

Even een bakkie doen?

Hier in de omgeving kan je heerlijk fietsen of wandelen. Vanuit Westerbork wandel of fiets je de mooiste routes langs bijzondere plekken. Even een bakkie doen onderweg? Wees welkom! Wij hebben heerlijke koffie. (En héérlijk gebak....)

Meer over ons
Verwarmd terras Drenthe | Kom gezellig bij ons langs!

Proost!

Of Sláinte, zoals ze dat in Ierland zeggen. Ierse biertjes, die mogen natuurlijk niet ontbreken in een Ierse pub. Geniet van een Guinness van de tap of ga voor een Murphy's Irish red. Laat jij je liever verrassen? Vraag dan de barman in de Ierse pub om wat lekkers voor je klaar te zetten!

Nieuwsgierig naar onze Ierse pub? Lees er dan meer over.

Ierse pub
Drive thruReserveer je tafel