Reserveer je tafel

Zaalverhuur bij Zalencentrum Meursinge

Zaalverhuur bij Zalencentrum Meursinge
Zaalverhuur bij Zalencentrum Meursinge

Zaalverhuur bij Zalencentrum Meursinge in Westerbork

Wat voor bijeenkomst u ook voor ogen heeft, bij zalencentrum Meursinge is er een geschikte ruimte die past bij uw gezelschap. Van vergadering tot grote zakelijke bijeenkomst en van sfeervol jubileum tot grootschalige bruiloft, het is bij ons geen enkel probleem.

Onze zaalverhuur is geschikt voor feesten, partijen en bijeenkomsten van 10 personen tot 1500 personen.

Zaalverhuur voor vergaderen

Bent u opzoek naar een plek voor het houden van een vergadering? Ons zalencentrum is daar de ideale locatie voor. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat wij van elke vergadering of zakelijke bijeenkomst een succesverhaal kunnen maken. Van stabiele WiFi tot beamer, alle ingrediënten zijn aanwezig. En heeft u nog andere wensen die wij niet direct in huis hebben? Dan hebben wij door onze jarenlange ervaring in het faciliteren van zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen daar vast de juiste contacten voor. Geen verzoek is ons te gek.

Over de ligging van ons zalencentrum

Ons zalencentrum ligt in het sfeervolle en gezellige Westerbork aan de Hoofdstraat. Westerbork is met de auto makkelijk bereikbaar door haar centrale ligging in Drenthe en de nabijheid van de A28 en de N381. Achter ons pand is een ruime parkeerplaats waardoor wij ook voor grotere evenementen genoeg parkeerplaatsen hebben om al uw gasten op eigen terrein te laten parkeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Neem nu vrijblijvend contact op voor het bespreken van de mogelijkheden voor zaalverhuur