Volg ons...

Iers Restaurant & PUB
De Turfsteker
Zalencentrum
Meursinge

Ma, Di, Do, Vrij, Za
vanaf 17:00 uur, zalencentrum 24/7 op afspraak

Woensdag
gesloten

Zondag
vanaf 12:00 uur

Hoofdstraat 48
9431 AE Westerbork

+31 (0)593 331111
Reserveer je tafel

Zaalverhuur Drenthe bij Zalencentrum Meursinge

zaalverhuur Drenthe

Om wat voor bijeenkomst het ook gaat, bij Zalencentrum Meursinge vindt u een ruimte die past bij de gelegenheid en bij uw gezelschap. Van kleinschalige vergadering tot een grote zakelijke bijeenkomst en van kleinschalig jubileum tot een grootse bruiloft, bij Zalencentrum Meursinge kunt u terecht met gezelschappen van 10 tot 1500 personen. Opzoek naar zaalverhuur Drenthe? Zoek niet verder, Zalencentrum Meursinge is hét adres voor al uw gelegenheden.

zaalverhuur drenthe

Voor feesten en partijen

Een feestelijke gelegenheid in de planning en opzoek naar een hiervoor geschikte locatie? Ook met het faciliteren van feestelijke gelegenheden hebben wij jarenlange ervaring. Of het nou om een bruiloft, een jubileum of een bedrijfsfeest gaat, bij Zalencentrum Meursinge hebben wij de geschikte ruimte en de geschikte middelen om uw feest tot een onvergetelijk moment te maken. Ons ervaren personeel staat voor u klaar om u volledig te ontzorgen, zodat u zich bezig kunt houden met plezier maken en genieten. De rest regelen wij graag voor u. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van zaalverhuur in Drenthe voor een feestelijke gelegenheid? Wij spreken graag samen uw wensen eens door om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Ook wanneer u nog geen concrete ideeën heeft, denken wij graag met u mee over de invulling van uw feestelijke gelegenheid.

Zaalverhuur Drenthe bij Zalencentrum Meursinge

Ligging van ons zalencentrum

Ons zalencentrum ligt in het sfeervolle en gezellige Westerbork aan de Hoofdstraat. Westerbork is met de auto eenvoudig te bereiken door haar centrale ligging in Drenthe en de nabijheid van de A28 en de N381. Achter ons pand is een ruime parkeerplaats waardoor wij ook voor grotere evenementen genoeg parkeerplaatsen hebben om al uw gasten op eigen terrein te laten parkeren.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor het bespreken van de mogelijkheden