Lekker uit eten Drenthe: ons Ierse restaurant is een begrip!

lekker uit eten in drenthe

Lekker uit eten in Drenthe

Een gezellig avondje lekker uit eten (Drenthe). Romantisch uit eten met z'n tweeën of gezellig met een hele groep? Belangrijk is een fijne ambiance. De ongedwongen en Ierse sferen zijn de juist ingrediënten voor een geslaagde avond. Maar nog veel belangrijker is lekker eten. Na het eten lekker nagenieten bij de open haard met een lekker wijntje, zie je jezelf al zitten?

Uit eten in Drenthe

Lekker uit eten in Drenthe bij een Iers restaurant

Een Iers restaurant is een knus en gezellig restaurant. Ongedwongen genieten in de Ierse huiselijke sfeer met open haard, dat is wat het Ierse restaurant kenmerkt.

Met typische Ierse gerechten en regelmatig live Ierse muziek is het alsof je in Ierland bent.

Wat is typisch Iers eten?

Ierse specialiteiten zijn: Irish stew, Irsh Salmon en Irish Beef. De Ieren vinden kwaliteit belangrijk, maar vinden dat iets niet anders moeten lijken dan het is. Ieren zijn echte bourgondiërs. 

Wilt u lekker uit eten in Drenthe? Bekijk dan onze menukaart eens!

Onze specialiteiten

Onze koks koken het liefste met lokale en duurzame producten die meegaan met de seizoenen. Specialiteiten zijn de wilde zalm uit de rivier de Shannon (de langste rivier van Ierland). Oesters uit Galway, kaas uit Cork en Tipperary, het kruidige lamsvlees uit de heuvels van Kerry ga zo maar door. Ieren zijn creatief met eenvoudige ingrediënten. Zo is Irsh stew ook ontstaan om taai vlees zo mals mogelijk te maken. Wij gebruiken tegenwoordig natuurlijk alleen de beste stukken vlees. Dit vindt u terug in onze Guiness Stew. Kom lekker uit eten in Drenthe, maar dan wel in Ierse stijl bij restaurant de Turfsteker in Westerbork, Drenthe.

Uit eten in Drenthe

Over restaurant de Turfsteker

Naast onze fantastiche Ierse keuken hebben we ons restaurant in geheel Ierse stijlen opgetrokken. Bij binnenkomst treft u aan de voorkant ons Pub gedeelte, het Ierse café. Hier kunt u genieten van een Ierse pint bij ons Pub-food. Verderop treft u onze karakteristieke Irish stove (open haard) waar u een lekker aperitief kunt nemen. Achter de open haard treft u het restaurant gedeelte. Dit gedeelte is ook geschikt voor groepen.

Neem contact met ons op

Meer informatie?

Wanneer u graag wat meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, dan mag u uiteraard contact met ons opnemenDrive thruReserveer je tafel