Reserveer je tafel

Trouwlocatie Drenthe nodig? Onbezorgd de mooiste dag vieren!

Trouwlocatie Drenthe

Zalencentrum Meursinge als trouwlocatie Drenthe

Wanneer jullie gaan trouwen, willen jullie uiteraard maar één ding: een dag om nooit meer te vergeten. Van het officiële ja-woord bij het Oale Gemeentehoes in Westerbork in Drenthe tot een weddingborrel, van een fotoshoot tot een walking dinner en van een culinair buffet tot een spetterend avondfeest: alles kan in Westerbork. Zeker wanneer jullie ervoor kiezen om Zalencentrum Meursinge te kiezen als trouwlocatie Drenthe. Van klein en intiem feest tot groots trouwfeest, wij hebben verschillende zalen die volledig op jullie wensen aansluiten. Wij zorgen er samen met jullie voor dat jullie dag een onvergetelijke wordt en wij proberen jullie zoveel mogelijk te ontzorgen. Zalencentrum Meursinge is de ideale trouwlocatie in Drenthe.

trouwlocatie Drenthe

Het regelwerk nemen wij van jullie over. Leun achterover en geniet van jullie eigen feest!

Een trouwlocatie in Drenthe waar met jullie wordt meegedacht

De meeste mensen hebben al veel ideeën over hun bruiloft: een soort ideaal plaatje. Van kleurenpalet tot de menukaart, alles moet natuurlijk kloppen. En dat begrijpen wij heel goed. Wij zullen ons uiterste best doen om volledig op deze wensen aan te sluiten. Maar ook wanneer jullie graag wat inspiratie willen opdoen, zijn wij er voor jullie. Wij denken graag mee over bijvoorbeeld de inrichting van de zaal, maar ook over bijvoorbeeld de muzikale invulling van de avond of het menu kunnen wij met suggesties komen.

Bij Zalencentrum Meursinge hebben wij ontzettend veel ervaring met het faciliteren van bruiloften. En door deze jarenlange ervaring weten wij moeiteloos aan te sluiten bij ieders wensen. De meeste middelen hebben wij zelf in huis, maar ook wanneer jullie wensen hebben die buiten onze eigen mogelijkheden liggen, hebben wij de juiste contacten om het toch voor jullie te regelen. Wij zeggen dan ook altijd 'geen wens is te gek'. Iedere bruiloft is uniek en wij dragen graag ons steentje bij om júllie dag tot een een onvergetelijke te maken.

Over Zalencentrum Meursinge als trouwlocatie in Drenthe

Ons zalencentrum is bij uitstek geschikt voor het houden van zeer uiteenlopende feesten en partijen. Maar ook voor het vieren van jullie bruiloft is ons zalencentrum erg geschikt. Voor iedere grootte hebben wij een geschikte zaal. Of het nou gaat om een kleine bruiloft of een grote, voor gezelschappen van 10 tot 1500 personen hebben wij de juiste zalen beschikbaar. 

Zalencentrum klinkt misschien een beetje suf voor de mooiste dag van jullie leven, maar ons zalencentrum is niet het doorsnee zalencentrum. Ons zalencentrum is volledig ingericht met Ierse invloeden. Dat komt mede door onze grote passie voor de Ierse cultuur. Deze passie zien jullie terug in de aankleding van de zalen, maar ook in bijvoorbeeld onze menukaart. Het zalencentrum voelt erg sfeervol en gezellig aan: de ideale look en feel voor jullie bruiloft.

Zalencentrum Meursinge ligt middenin het gezellige Westerbork (Midden-Drenthe) aan de Hoofdstraat. Wij zijn goed bereikbaar via de nabije A28 en de N381. Ook parkeren is bij ons zalencentrum geen enkel probleem: achter het pand is een grote parkeerplaats waar al uw gasten zonder probleem op eigen grond hun auto kwijt kunnen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Zalencentrum Meursinge als trouwlocatie Drenthe?

Wij nodigen jullie graag uit om jullie wensen eens rustig door te spreken en te kijken hoe wij hier invulling aan kunnen geven.