Het warmste terras van Westerbork!

terras

Turfsteker Terras

Het warmste terras van Westerbork!

Het gezellige Turfsteker Terras in Westerbork heeft een luifel, voldoende zonplekken en een prachtige StretchTent! Staat de zon hoog aan de hemel of valt er juist een spatje regen? Het maakt niet uit, onder onze sfeervolle StretchTent of onder de luifel zit je altijd comfortabel en warm.

Zit je liever in de zon dat kan ook op ons gezellige terras, check nu hoe de zon staat op Zonopjebakkes. Zonnebrand vergeten? Geen probleem, maak gebruik van onze gratis zonnebrandcrème-dispenser.

Naast de heaters en kleedjes hebben we ook verwarmde stoelkussens zodat je het niet snel koud zal krijgen. Is het buiten toch te warm in het restaurant staat de airco aan. Klinkt goed hè? Dat dachten wij ook. Kom gezellig eens bij ons langs voor een hapje en een drankje!


Contact
Het warmste terras van Westerbork!

De vrolijke bediening van ons Ierse restaurant staat klaar om jou een geweldige ervaring te bezorgen. Bediening met een glimlach, de lekkerste gerechten en nog nét even de laatste zonnestraaltjes van de dag meepikken op ons verwarmde terras. Op onze menukaart vind je lunch, diner maar ook lekkere hapjes.

Bijzondere Ierse gerechten maken het een hele beleving om bij ons te komen eten. We maken ook gebruik van vlees afkomstig van de Natuurgraasboerderij van Vos&Vos uit Mantinge. Deze runderen grazen uitsluitend in Drentse natuurgebieden en worden alleen met onbespoten grassen besproeid!

Ook voor een lekker hapje bij de borrel zit je bij ons goed.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze menukaart.


menukaart
Ierse Pub WesterborkIerse Pub Westerbork

"Proost, of sláinte zoals ze in Ierland wel zeggen"

Drive thruReserveer je tafel